Skattekister - og samarbejde


I får en event med øvelser, oplæg og skattekister ude hos jer. Hvert team får en skattekiste, og når tiden er startet, gælder det om at løse spillets gåder og hængelåse indenfor 60 min. Det træner jeres kommunikation, samarbejde, kreativitet - og fællesskab.

I øver jeres samarbejde og kommunikation

I vil hurtigt opleve værdien af godt samarbejde og tydelig kommunikation. Det er den vigtigste nøgle.


I træner jeres kreativitet

Det kræver ingen særlige forkundskaber at løse gåderne, men I skal bruge jeres nysgerrighed og forsøge at se tingene fra nye sider - på nye måder


I styrker fællesskabet

Det er intens og sjovt. Og når I løser gåderne er der optimale betingelser for high fives hele vejen rundt.Det er ikke bare et spil

Inden spillet får alle teams en kort øvelse, der handler om, hvordan de lige om lidt vil gå til opgaven - til den gådefulde skattekiste, der står foran dem. Det handler om samarbejde og problemløsning.

Vores mål er at få det optimale ud af den tid, vi har sammen. Så det både er lærerigt og virkelig sjovt!


Hvad får vi - med spillet?

Hvad får vi - med workshoppen?

Faciliteret team- og samarbejdssøvelse

Før spillet laver vi en kort samarbejdsøvelse, og efterfølgende drøfter vi, hvordan teamets kommunikation og samarbejde fungerede i praksis. Her opstår ofte en aha-oplevelse af, at vi ikke er lige så fornuftige under pres, som vi gerne ville være. Vi tager pointerne med i en virksomheds-kontekst.


Oplæg om kreativitet

I får et kort oplæg om kreativitet og processer fra designeren bag spillet sat i forhold til de oplevelser, I har lige erfaret. Vi sætter erfaringerne ind i jeres kontekst - hvordan kan vi blive bedre til at se emner fra flere vinkler og opnå bedre løsninger i virksomheden?


Samlet forløb: 110 - 150 minutterr, heraf 60 min. med dyst i skattekisterne.


Vi kommer til jer med skattekister og  faciliterer både øvelser og spillet. I skal bare være klar til en unik oplevelse. Nemmere og bedre bliver det ikke.Interesseret?

Send en mail på

jeppe@tankespil.dk

eller ring +45 60663822

Sådan fungerer det

1

Vi laver en plan sammen.

Vi kommer med skattekister og styrer både spil, øvelser og evt workshop.


Introduktion og øvelse i samarbejde

Evt. workshop med oplæg og øvelser i  kreativitet og  kommunikation

2

3

Opsamling på øvelse og på samarbejde og løsning af skattekisterne.

Tak for i dag.

4

Så går det løs med skattekister: I deles i teams á 2-4 og alle teams dyster samtidig.

I har 60 minutter.

Der er hints undervejs. 


Vi har fokus på samarbejde, kommunikation, kreativ problemløsning og vigtigst af alt på den gode oplevelse. Konkurrencen mellem teams er for sjov, og det er med til at tydeliggøre pointer om, hvordan vi samarbejder og lykkes med svære udfordringer. 

PRISER


1) Faciliteret spil, inkl øvelse: fra kr 4.500,00

6-20 pers   
75-90 min.


2) Faciliteret spil med workshop: fra kr. 7.500,00 

8-20 personer

110-150 min.


3) 20+ deltagere: Få et tilbud 


Alle priser er eks moms

Skattekisten

Alle skattekister er ens.

De er fyldt med gåder, hængelåse og mystiske ting, som I skal bruge. Tænk det som et Escape Room i en skattekiste, som I får ud til jer.


Vi kan jo ikke afsløre for meget... men vi kan godt fortælle, at der er ægte skrin fra et gammelt lager på Sjælland og gamle kasser fra Nationalmuseet. Så der er mange historier gemt i skattekisterne.


Facilitator?

Spillene er faciliteret, så I skal egentlig bare være klar. Vi kommer med skattekisterne og styrer jer trygt igennem det hele.

Sådan bliver oplevelsen bedst.

FAQ


Er der hints, hvis man går i stå?

Ja, det er der helt bestemt. Og løsninger.


Kræver det at man er ingeniør?

Absolut ikke. Man skal være nysgerrig og tale sammen.


Er det ligesom et Escape Room?

Ja, det er det nemlig. Det er en slags Escape Room i en skattekiste. Her skal du bare finde noget frem for at flygte ud af et rum :)


Kræver det en facilitator?

Ja, sådan vil vi helst gøre det - for at give den bedste oplevelse.

"Det var en vanvittig god oplevelse


- Der var en sammenhængende historie, som var simpel og let tilgængelig, så man kunne komme hurtigt i gang. Det var meget alsidige gåder, der skulle løses, og vi havde det drønskægt med at tænke kreativt sammen for at finde ud af næste ledetråd. Ingen tvivl om at niveauet er svært og man bliver udfordret på både intellekt og samarbejdsevner. Til gengæld var det bare en fed måde at bruge en aften sammen på. Kan klart anbefales til alle der elsker spil, gåder og escaperooms eller til dig som bare trænger til en anderledes oplevelse

5 ud af 5 stjerner "

- Anna-Clara og team